صنایع غذایی ویسر

اولین و بزرگترین تولید کننده سبوس تخمیری و پودر جوانه استاندارد در کشور

صنایع غذایی ویسر

اولین و بزرگترین تولید کننده سبوس تخمیری و پودر جوانه استاندارد در کشور

  • ۱
  • ۰

در حال نزدیک شدن به عید هستیم و همه دوست دارند سبزه خود را هر چه زیباتر درست کنند. 

بهترین زمان برای کاشت سبزه که تا روز ۱۳ فروردین رشد کافی داشته باشند و هر دانه چقدر باید خیس بخورد؟

گندم: 20 اسفند

عدس: 15 اسفند

ماش: 18 اسفند

خرفه و شاهی: 22 اسفند

شنبلیله و ارزن: 16 اسفند

دانه های که باید حدود ۶ تا ۸ ساعت خیس کنید:

یونجه (مدت جوانه زدن: ۶-۵ روز)

شنبلیله (مدت جوانه زدن: ۴-۳ روز)

تربچه (مدت جوانه زدن: ۵-۴ روز)

کنجد (مدت جوانه زدن: ۲-۱ روز)

دانه هایی که باید حدود ۱۰ تا ۱۸ ساعت خیس کنید:

نخود (مدت جوانه زدن: ۴-۳ رو )

عدس (مدت جوانه زدن: ۵-۳ روز)

ماش (مدت جوانه زدن: ۵-۳ روز)

سویا (مدت جوانه زدن: ۵-۳ روز)

آفتاب گردان (مدت جوانه زدن: ۲-۱روز)

گندم (مدت جوانه زدن: ۳-۲ روز)


محصولات صنایع غذایی ویسر

http://visser.green/index.php

عضویت در کانال تلگرام باشگاه مشتریان ویسر 

https://t.me/www_visser_green


  • ۹۵/۱۲/۱۱
  • مرضیه مقامی

نظرات (۱)

  • ف.م کلانتری
  • ممنون
    عالی بود
    پاسخ:
    خواهش می کنم... نظر لطف شماست.

    ارسال نظر

    ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
    شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
    <b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
    تجدید کد امنیتی