مواد لازم برای پنکیک جو دوسر و تمشک | |
آرد |
1 و نیم فنجان |
سه چهارم فنجان |
|
بکینگ پودر |
2 و نیم فنجان |
شکر |
1 ق غ |
نمک |
یک چهارم ق چ |
شیر |
1 و نیم فنجان |
تخم مرغ بزرگ |
1 عدد |
کره نرم ذوب شده |
2 ق غ |
پوره تمشک ( میتوانید پوره توت فرنگی را جایگزین کنید ) |
1 فنجان |
سیروپ افرا یا عسل |
برای سرو |
پنکیک جو دوسر و تمشک
زمان آماده سازی : 10 دقیقه
زمان پخت : 5 دقیقه
طرز تهیه :
در این مقاله شما را با طرز تهیه پنکیک جو دوسر و تمشک آشنا میکنیم .
آرد ، جو دوسر ، بکینگ پودر ، شکر و نمک را با هم مخلوط نمایید .
شیر ، تخم مرغ و کره ذوب شده را در ظرفی دیگر با هم مخلوط کنید و به مواد خشک اضافه کرده و هم بزنید در حدی که ترکیب شوند . پوره تمشک را هم اضافه کرده و با خمیر مخلوط نمایید .
https://t.me/www_visser_green/1147
یک تابه نچسب را روی حرارت متوسط رو به پایین بگذارید و با قلم مو کفش را چرب کنید و به مقدار یک چهارم فنجان از خمیر را داخل تابه که داغ شده بریزید و روی پنکیک که شروع به حباب زدن کرد آن را برگردانده و اجازه دهید روی دیگرش هم 1 – 2 دقیقه بپزد .
پنکیک ها را با سیروپ افرا و مقداری پوره تمشک سرو نمایید .
منبع آکاایران.
عضویت در کانال باشگاه مشتریان ویسر
- ۹۵/۱۲/۱۵