از سنجد به عنوان نماد فرهیختگی و فرزانگی یاد می شود زیرا به باور درمانگران طب سنتی و شیوههای طبیعی درمانی سنجد بیشترین تاثیرگذاری را بر سلولهای مغزی دارد.
ما ایرانیها از سنجد بهعنوان یکی از فراموشنشدنیترین سینهای هفتسین استفاده میکنیم و بر این باوریم که قرار دادن آن کنار دیگر سینهای هفتسین موجب تقویت حافظه، تقویت مغز و افزایش یادگیری اعضای خانواده میشود.
مصرف سنجد 10 دانه در روز موجب پاکسازی دستگاه گوارش بهویژه معده و رودهها میشود.
مصرف دمنوش یا جوشانده برگ سنجد تاثیر بسیار زیادی در کاهش اختلالات کبدی و حتی درمان آنها دارد.
به گفته درمانگران طب سنتی استفاده از ترکیب برابر پودر سنجد با پودر سویا و مخلوط کردن یک قاشق از آن با یک لیوان شیر و یک قاشق عسل بهترین دارو برای درمان نرمی و پوکی استخوان است.
جوشاندن برگ درخت سنجد درون روغن زیتون و ماساژ آن بر استخوانها و مفاصل موجب کاهش دردهای ناشی از ورم و التهاب مفاصل میشود.
گنجاندن سنجد در برنامه غذایی کودکان به گونهای که کودک روزانه 15 تا 20 دانه سنجد را به خوبی بجود موجب تقویت اسکلتبندی و مفاصل او میشود.
بهترین اثر سنجد، رفع کمبود ویتامین C بدن است و خوردن آن، از ورود عفونت به بدن پیشگیری می کند.
سنجد دارای خاصیت آنتی اکسیدانی قوی می باشد.
خاصیت ضد التهابی دارد.
ضد اسهال و قابض است. جوشانده برگ سنجد، بهترین دارو برای اسهال کودکان است.
پودر هسته ی سنجد در درمان التهاب های حاد و مزمن کاربرد دارد و آرتروز را درمان می کند.
ضد تب و درد است.
بادشکن و مقوی قلب است و سردرد را تسکین می دهد.
پودر هسته آن غضروف ساز بوده و جهت ترمیم مفاصل و کمردرد میتوان آنرا با شیر میل کرد
از گل آن برای التیام زخم استفاده می شود.
کم کالری و مقوی معده است.
سنجد پخته شده در روغن زیتون، درد مفاصل و خارش پوست را درمان می کند و برای رشد مو مفید است.
به خاطر وجود ویتامین K در سنجد ضد خونریزی میباشد.
عضویت در کانال باشگاه مشتریان ویسر
- ۹۵/۱۲/۲۲