صنایع غذایی ویسر

اولین و بزرگترین تولید کننده سبوس تخمیری و پودر جوانه استاندارد در کشور

صنایع غذایی ویسر

اولین و بزرگترین تولید کننده سبوس تخمیری و پودر جوانه استاندارد در کشور

۲۰ مطلب در اسفند ۱۳۹۵ ثبت شده است

  • ۱
  • ۰

سیب دارای ویتامین و مواد مغذی زیادی است و بی مناسبت نیست که یک ضرب المثل انگلیسی می گوید که خوردن یک سیب در روز شما را از رفتن نزد دکتر بی نیاز می کند. 
سیب سرشار از ویتامین‌ های E، B12، B2، B1، A و K، اسید پانتوتونیک، نیاسین، بیوتین، اسید فولیک و کولین است.
پوست سیب حاوی کاروتن می‌باشد. تقریباً نیمی از ویتامین C در پوست سیب وجود دارد.
سیب دارای مقدار بسیار ناچیزی ویتامین K است.

خواص سیب برای شادابی پوست
با استفاده از سیب می‌توان ناراحتی‌ های شایعی مانند خشکی پوست، ترک خوردگی پوست، رنگ پریدگی و بسیاری از بیماری‌های پوستی طولانی و مزمن را از بین برد یا نشانه‌های آن‌ها را کاهش داد. لازم به ذکر است که این قابلیت سیب به دلیل وجود ریبوفلاوین (ویتامین B۲ویتامین C و A ، مواد معدنی مانند آهن، منیزیم، کلسیم و پتاسیم می‌باشد.

فواید سیب برای حافظه و مغز
سیب مقوی مغز است. به همین جهت برای کسانی که کارهای فکری انجام می‌دهند مفید می‌ باشد. به طور کلی سیب به علت داشتن فسفر، اعصاب و مغز را تقویت می‌کند.
خاصیت سیب برای دندان‌ ها و لثه‌ ها
اسیدهای موجود در سیب، هنگام جویدن باکتری‌های دهان را از بین برده و دندان‌ ها و لثه‌ ها را تمیز می‌کنند. جویدن یک سیب مانند این است که از یک مسواک طبیعی استفاده کنیم.
خواص سیب در عفونت ها
بررسی نشان می دهد آنهایی که بیشتر سیب می خورند کمتر دچار سرما خوردگی یا عفونتهای قسمتهای فوقانی دستگاه تنفسی شده و عموماً کمتر بیمارمی شوند. برخی بر این باورند که آب سیب ویروس های عفونتزا را می کشد.
همچنین سیب برای 
نقرس و درد مفاصل 
هضم غذا
اعصاب
تنظیم فشار خون
قلب
قند خون 
سرطان
کبد 
تنگی نفس و...... مفید است.

محصولات صنایع غذایی ویسر

عضویت در کانال باشگاه مشتریان ویسر


  • مرضیه مقامی
  • ۱
  • ۰

صنایع غذایی ویسراولین وبزرگترین تولید کننده سبوس تخمیری غلات و پودر جوانه استاندارد در کشور

تولید کننده برنج قهوه ای با کیفیت عالی در بسته بندی 900 گرمی

و سبوس برنج قهوه ای و سبوس گندم، سبوس جو و سبوس جو دوسر در بسته بندی 250 گرمی

جوانه گندم، جوانه جو، جوانه جو دوسر، گیاهک یا جنین گندم، جوانه عدس، جوانه ماش، جوانه ذرت، جوانه سویا، جوانه ارزن در بسته بندی 250 گرمی...

فروش به صورت عمده در سراسر کشور

اعطا مجوز نمایندگی در سراسر کشور

تماس: خانم مقامی  09155586510

05135232054

عضویت در کانال باشگاه مشتریان ویسر


  • مرضیه مقامی
  • ۱
  • ۰

جوانه ارزن از نظر کلسیم غنی بوده و به تحکیم استخوان‌ها کمک کرده و ریسک استئوپروزیس را کاهش می‌دهد. همچنین به خاطر آهن موجود در جوانه ارزن در افراد دچار آنمی می‌تواند مفید واقع شود.

ارزش غذایی جوانه ارزن:
مواد مغذی جوانه ارزن شامل 15 درصد پروتئین، مقادیر بالای فیبر، ویتامین‌های B کمپلکس (نیاسین، فولاسین و ریبوفلاوین)، مواد معدنی آهن، منیزیم، فسفر، منگنز، پتاسیم، کلسیم و روی، آمینواسیدهای ضروری متیونین، لسیتین و ویتامین A و غنی از فیتوکمیکال‌هایی مثل اسید فیتیک می‌باشد. 

جوانه ارزن حداقل آلرژی‌زایی و بیشترین هضم را دارا است. جوانه ارزن یک ماده بدون گلوتن است که می‌توان آن را برای بیماران سلیاکی مورد استفاده قرار داد. 
همچنین جوانه ارزن به عنوان یک منبع پرانرژی و حاوی مواد مغذی بالا برای ورزشکاران و بچه‌ها محسوب می‌شود و در صورت ترکیب با حبوبات منبع عالی پروتئین می‌باشد که مخصوصاً برای افراد دارای رژیم گیاه‌خواری ایده‌آل است. 

جوانه ارزن به خاطر وجود کولین ضدریزش مو می‎باشد.

محصولات صنایع غذایی ویسر

عضویت در کانال باشگاه مشتریان ویسر


  • مرضیه مقامی
  • ۱
  • ۰

خواص جوانه ذرت

متخصصان تغذیه می‌گویند جوانه ذرت به دلیل اینکه غنی از ریزمغذی‌هاست می‌تواند یک میان وعده بسیار مطلوب و مفید باشد.

جوانه ذرت یک منبع غنی از ویتامین B1 است که در سوخت و ساز کربوهیدرات‌ها استفاده می‌شود،
سرشار از ویتامین B5 است که به فعالیت‌های فیزیولوژیکی در بدن کمک می‌کند،
حاوی فولیت است که در تولید سلول های جدید نقش قابل ملاحظه‌ای دارد
حاوی مقادیر قابل توجهی ویتامین C است که برای مقابله با بیماری ‌ها مفید است.
به دلیل این مزایای تغذیه‌ای، متخصصان تاکید دارند که جوانه ذرت را در رژیم غذایی روزانه خود بگنجانند.

جوانه ذرت علاوه بر اینها، سرشار از فیبر خوراکی است که به شما کمک می‌کند با مشکلات هاضمه و دستگاه گوارش مثل یبوست مقابله کنید.
جوانه ذرت غذای خوبی برای پیشگیری از سرطان است؛ فیبر خوراکی جوانه ذرت به پایین آوردن سطح کلسترول خون کمک می‌کند، احتمال ابتلا به سرطان روده را کاهش می‌دهد.
برای کمک به کاهش میزان قند خون در افراد مبتلا به دیابت مفید است.
همچنین این مواد (فیبر)، موجب کاهش کلسترول می شود، در حقیقت روغن موجود در دانه و پوست ذرت سبب پائین آمدن کلسترول توسط پلاسمای خون به ویژه در میان افراد میانسال و سالمند می شود.
مصرف روزانه یک فنجان دانه های ذرت در میان وعده هاای غذایی، می تواند احتمال ابتلا به سرطان روده بزرگگ (ناشی از یبوست) را کاهش دهد.
همچنین مصرف میزان کافی از فیبر گیاهی به بهبود عملکرد روده ها کمک و مانع از ابتلا به یبوست و هموروئید می شود.


زنان مبتلا به کم خونی بویژه کم خونی ناشی از کمبود ویتامین می توانند با مصرف جوانه ذرت به بهبود این نوع از اختلال کمک کنند
اسید فولیک موجود در جوانه ذرت نیز در پیشگیری از نارسایی‌ مادرزادی لوله عصبی موثر است.
کارشناسان توصیه می‌کنند افرادی که به کم خونی مبتلا هستند جوانه ذرت بخورند.
برخی از املاح موجود در جوانه ذرت مانند منیزیم می‌توانند گرفتگی‌های عضلانی را بهبود ببخشند.
همچنین کلسیم و فسفر موجود در آن تاثیر چشمگیری بر استخوان‌سازی می‌گذارد؛ بنابراین مصرف آن برای کودکان درحال رشد و نوجوانان بسیار مفید است.
ویتامین‌ها و آنتی‌اکسیدان‌ها علاوه براینکه جلوی بیماری‌ها را می‌گیرند، می‌توانند در شادابی پوست، مو و ناخن نیز موثر باشند.

محصولات صنایع غذایی ویسر

عضویت در کانال باشگاه مشتریان ویسر

 

  • مرضیه مقامی
  • ۱
  • ۰

خواص سبوس برنج

سبوس برنج قهوه ای، اشخاص چاق را سریع لاغر می کند، نسخه شفابخش برای درمان چربی شکم و پهلو است.


وجود ویتامین E و خاصیت آنتی اکسیدانی قوی سبوس برنج خاصیت ضد چروکیدگی پوست دارد و ضمن حفظ رطوبت پوست، از پیری سلولها جلوگیری می کند.

محصولات ویسر

عضویت در کانال باشگاه مشتریان ویسر

 

  • مرضیه مقامی
  • ۱
  • ۰

از سنجد به عنوان نماد فرهیختگی و فرزانگی یاد می شود زیرا به باور درمانگران طب سنتی و شیوه‌های طبیعی درمانی سنجد بیشترین تاثیرگذاری را بر سلول‌های مغزی دارد.

ما ایرانی‌ها از سنجد به‌عنوان یکی از فراموش‌‌نشدنی‌ترین سین‌های هفت‌سین استفاده می‌کنیم و بر این باوریم که قرار دادن آن کنار دیگر سین‌های هفت‌سین موجب تقویت حافظه، تقویت مغز و افزایش یادگیری اعضای خانواده می‌شود.
مصرف سنجد 10 دانه در روز موجب پاکسازی دستگاه گوارش به‌ویژه معده و روده‌ها می‌شود. 

مصرف دمنوش یا جوشانده برگ سنجد تاثیر بسیار زیادی در کاهش اختلالات کبدی و حتی درمان آنها دارد.

به گفته درمانگران طب سنتی استفاده از ترکیب برابر پودر سنجد با پودر سویا و مخلوط کردن یک قاشق از آن با یک لیوان شیر و یک قاشق عسل بهترین دارو برای درمان نرمی و پوکی استخوان است.
جوشاندن برگ درخت سنجد درون روغن زیتون و ماساژ آن بر استخوان‌ها و مفاصل موجب کاهش دردهای ناشی از ورم و التهاب مفاصل می‌شود.

گنجاندن سنجد در برنامه غذایی کودکان به گونه‌ای که کودک روزانه 15 تا 20 دانه سنجد را به خوبی بجود موجب تقویت اسکلت‌بندی و مفاصل او می‌شود.

بهترین اثر سنجد،‌ رفع کمبود ویتامین C بدن است و خوردن آن، ‌از ورود عفونت به بدن پیشگیری می ‌کند.

 سنجد دارای خاصیت آنتی اکسیدانی قوی می‌ باشد.
 خاصیت ضد التهابی دارد.
ضد اسهال و قابض است. جوشانده برگ سنجد، بهترین دارو برای اسهال کودکان است.
پودر هسته ی سنجد در درمان التهاب ‌های حاد و مزمن کاربرد دارد و آرتروز را درمان می‌ کند.
ضد تب و درد است.
بادشکن و مقوی قلب است و سردرد را تسکین می ‌دهد.
پودر هسته آن غضروف ساز بوده و جهت ترمیم مفاصل و کمردرد میتوان آنرا با شیر میل کرد
از گل آن برای التیام زخم‌ استفاده می ‌شود.
کم کالری و مقوی معده است.
سنجد پخته شده در روغن زیتون، درد مفاصل و خارش پوست را درمان می‌ کند و برای رشد مو مفید است.
به خاطر وجود ویتامین K در سنجد ضد خونریزی می‌باشد.

محصولات صنایع غذایی ویسر

 

عضویت در کانال باشگاه مشتریان ویسر


  • مرضیه مقامی
  • ۱
  • ۰

کم خونی یک اختلال تغذیه‌ای بسیار رایج در دنیا است. این مشکل معمولاً خانم‌ها و کودکان را بیش از درگیر  می‌کند.

متأسفانه در نتیجه ابتلا به کم خونی فرد دچار مشکلات کمابیش جدی در بدن می‌شود. البته علاوه بر کمبود آهن، ممکن است کم خونی در نتیجه کمبود اسیدفولیک و ویتامین B12، عوامل ژنتیکی یا بیماری‌های مزمن نیز بروز کند. محققان بر این عقیده هستند که داشتن تغذیه مناسب کلید پیشگیری از بروز این بیماری و همچنین درمان آن است. در این مطلب شما را با چند ماده غذایی آشنا می‌کنیم که کمک زیادی برای مقابله با کم خونی می‌کنند. 

اسفناج خواص متعددی دارد و یکی از منابع غذایی گیاهی آهن محسوب می‌شود. این سبزی خوشمزه همچنین سرشار از فیبرها، ویتامین A، B9 ،C و E بوده و حاوی میزان زیادی بتاکاروتن و کلسیم است. 
بهتر است بدانید که تمام سبزی‌جات سبزرنگ مانند بروکلی، کاهو یا شاهی و غیره برای مقابله با این بیماری موثر هستند.

مواد غذایی حیوانی بهترین منبع آهن رژیم غذایی محسوب می‌شوند. چون حاوی آهن هِم هستند که ۳۰ درصد بهتر از آهن موجود در منابع غذایی گیاهی جذب بدن می‌شود. بنابراین توصیه می‌شود که از مصرف گوشت قرمز، جگر، غذاهای دریایی، ماهی و تخم مرغ و غیره غافل نباشید.

دو قاشق جوی دو سر تا حدود ۴٫۵ میلی گرم آهن به بدن می‌رساند. برای مقابله با کم خونی توصیه می‌شود که از مصرف جوی دوسر غافل نشوید. انواع آرد غنی شده جوی دو سر نیز حاوی مکمل ویتامین B کمپلکس هستند.

بادام هندی یکی از ترکیبات پرطرفدار آجیل است. باید بدانید که مصرف بادام هندی برای تأمین آهن مورد نیاز بدن موثر است. بنابراین توصیه می‌شود که روزانه یک مشت کوچک از این بادام‌های زرد و خوشمزه را میل کنید. کره بادام زمیکودکز منبع خوبی برای مقابله با کم خونی محسوب می‌شود. از دیگر میوه‌های خشک حاوی آهن می‌توان به آلو خشک، کشمش، زردآلوی خشک، بادام، انجیر و خرما اشاره کرد.

اگر از کم خونی رنج می‌برید بهتر است تخم مرغ را وارد برنامه غذایی‌تان بکنید. هر یک عدد تخم مرغ حاوی یک میلی‌گرم آهن است.
حبوبات منبع طبیعی فیبرها هستند. باید بدانید که این ترکیبات مغذی نیز جزو روش‌های ضروری برای پیشگیری و درمان کم خونی محسوب می‌شوند. لوبیاها، عدس، سویا و نخود در بین دیگر حبوبات در هر لیوان تا حدود ۵ میلی گرم آهن به بدن می‌رسانند. توجه داشته باشید که عدس بیش ازین میزان این ماده معدنی را داراست. عدس همچنین کم چرب و در عین حال سرشار از پروتئین است. می‌توانید برای وعده صبحانه عدسی را بگنجانید و از خواص آن بهره مند شوید.

انار حاوی میزان چشمگیری آهن است که به طور مستقیم جذب خون می‌شود. خواص فوق‌العاده‌ای که این میوه دارد آن را به یکی از بهترین روش‌ها برای مقابله با کم خونی مبدل کرده است. انار علاوه بر آهن حاوی ویتامین ها، پتاسیم و فیبرهای غذایی و عناصری است که باعث تصفیه خون و بهبود روند جریان آن می‌شود.

جوانه های عدس و ماش و ذرت از منابع غنی آهن و اسید فولیک می باشند که میتوانند تأثیر بسزایی در بهبود بیماری کم خونی ایفا کنند....

 

محصولات ویسر

عضویت در کانال باشگاه مشتریان ویسر


  • مرضیه مقامی
  • ۱
  • ۰

سلامت نیوز:مصرف منظم آجیل به عنوان بخشی از یک رژیم غذایی متعادل منافع زیادی برای شما دارد، کنترل کننده کلسترول است و می تواند فواید زیادی برای قلب تان داشته باشد.

به گزارش سلامت نیوز به نقل از آوای سلامت ،انواع آجیل شامل اسیدهای چرب غیر اشباع و دیگر مواد مغذی مانند ویتامین ها، پروتئین، فیبر و ... هستند که می توانند سدی در برابر ابتلا به برخی از انواع سرطان ها و بیماری های قلبی باشند.

گردو؛ دشمن التهاب: گردو علاوه بر این که حاوی میزان زیادی از آنتی اکسیدان ها است، در محافظت از بدن در برابر آسیب سلولی که می تواند منجر به بیماری های قلبی، سرطان و پیری زودرس شود، نقش مهمی دارد. گردو ثروتمندترین آجیل از نظر داشتن اسیدهای چرب امگا 3 است که به مبارزه با تورم و التهاب می رود. گردو همچنین حاوی منگنز است که می تواند علائم سندرم پیش از قاعدگی را تا حدی کاهش دهد.

بادام؛ مفید برای روده: بادام حاوی سه گرم فیبر در هر سه اونس است و غنی ترین آجیل از نظر داشتن ویتامینE به شمار می رود. مصرف منظم بادام همچنین در کاهش وزن موثر است. تحقیقات نشان می دهد کسانی که این آجیل را مرتب مصرف می کنند، نباید نگران بالا رفتن قند خون خود باشند. بادام حتی محافظ روده است و آنهم با افزایش باکتری های خوب و تقویت سیستم ایمنی بدن.

بادام زمینی؛ بهبوددهنده سطح حافظه: بادام زمینی غنی از روی و آهن است و منجر به جلوگیری از بروز کم خونی می شود ضمن این که به سلامت سیستم ایمنی بدن کمک می کند. بادام زمینی همچنین منبع خوبی از منیزیم است و هر اونس از آن 25 درصد نیاز روزانه شما به منیزیوم را تامین می کند. مصرف منیزیم با بهبود سطح حافظه و محافظت در برابر از دست دادن حافظه ارتباط دارد.

پسته؛ بهبود سطح خلق و خوی: پسته بسیار کم کالری است و در هر اونس تنها 4 کالری دارد. خوردن پسته با کاهش خطر ابتلا به سرطان ریه نیز در ارتباط است چون تنفس را بازتر می کند. پسته سرشار از آنتی اکسیدانی به نام گاماتوکوفرول است که به سلامت سیستم عصبی کمک می کند. ضمنا پسته حاوی ویتامین B6 است که با بهبود خلق و خوی و تقویت سیستم ایمنی بدن ارتباط مستقیم دارد.

فندق؛ مدیریت دیابت: سطح بالایی از چربی های اشباع نشده در این آجیل است که می تواند منجر به بهبود سلامت قلب و عروق و بهبود کنترل دیابت نوع 2 شود. فندق همچنین غنی از ویتامینE است که منجر به جلوگیری از بروز آب مروارید و دژنراسیون ماکولا می شود ضمن این که از سلامت پوست حفاظت می کند و منجر به کاهش خطر ابتلا به زوال عقل می شود.

کشمش؛ کاهنده علائم افسردگی: سلنیوم موجود در کشمش به سلامت پوست کمک می کند. کشمش همچنین حاوی مقادیر زیادی از ویتامین های آ و ب است و منجر به کاهش علائم افسردگی و مشکلات عصبی می شود.

تخمه کدو؛ کاهنده کلسترول بد: مصرف این آجیل منجر به محافظت در برابر سرطان پروستات می شود، تقویت کننده مثانه است، و نقش پیشگیری کننده از پوکی استخوان دارد. تخمه کدو سرشار از منیزیوم است و به خاطر وجود فیتواسترول ها؛ سطح کلسترول ال دی ال را کاهش می دهد.

محصولات ویسر

عضویت در کانال باشگاه مشتریان ویسر


  • مرضیه مقامی
  • ۱
  • ۰

خواص درمانی سمنو

سمنو غنی از مواد معدنی و مولتی ویتامین طبیعی

عید فرصت مناسبی است تا با خوردن برخی خوراکی‌های سفره هفت‌سین بیماری‌ها را ریشه‌کن کنید.

سمنو دارای ویتامین های K،E،A و گروه ویتامین های B12،B8، B5، B3، B1 و مواد مهم دیگر مانند فسفر، کرومیوم، روی، سلنیوم، آهن و مس است. 

پودر جوانه گندم، یک مکمل غذایی پر ارزش و سرشار از ویتامین E و ویتامین های گروه B است. امروزه، ویتامین E معجزه گر و اکسیر جوانی معرفی می شود. سلنیوم و منیزیوم موجود در جوانه گندم ، در پیشگیری از ابتلا به انواع سرطان، مؤثر شناخته شده اند. به اعتقاد برخی از متخصصان پوست ، مو و زیبایی ، جوانه گندم در درمان ریزش مو، رفع شوره سر و رفع انواع جوش صورت و ناراحتی پوستی مؤثر است. همچنین کسانی که از یبوست ، خستگی و بی حالی ، کلسترول بالا و دردهای عضلانی رنج می برند، باید از این ماده غذایی کمک بگیرند. اگر می خواهید لاغر شوید، پودر جوانه گندم را همراه با ماست یا سالاد کاهو ده دقیقه قبل از صرف غذا و اگر می خواهید چاق شوید، آن را ده دقیقه بعد از غذا میل کنید. 

آنتی اکسیدان موجود در سمنو سرطان را کاهش می دهد، استفاده از بتاکاروتن موجود در سمنو از بروز آسیب به سیستم های عصبی، بینایی و ایمنی جلوگیری می کند.

سمنو حاوی اسید فولیک، مبتلایان به کم خونی در تعطیلات نوروزی می‌توانند با مصرف این ماده غذایی، بیماری خود را کنترل کنند.
سمنو باعث رشد جسمی و ذهنی کودکان می شود، استفاده از این ماده غذایی تاثیر بسزایی در درمان عوارضی همچون ریوی، کمبود وزن، وجود فسفات در ادرار، سوءهاضمه، پادرد، مخملک، تب برفکى، نامنظم شدن ضربان قلب، دیابت، ریزش مو، یبوست و زخم هاى قرنیه دارد.
درمان مشکلاتی چون واریس، بى خوابى، پرکاری تیروئید، وجود خون در ادرار، زخم ها، فلج شدن، عفونت در بدن، برى برى، سرگیجه، آرتروز، زخم یا تورم زبان، آرتریت پا و شبکیه، پارکینسون، عوراض یائسگى، حالات روحی و روانی، هپاتیت و یرقان نیز با مصرف سمنو امکان پذیر است.
استفاده از سمنو باعث بهبود سختی زایمان، نازایی و شیردهی می شود، استفاده از این ماده غذایی باعث کاهش کالری بدن و کلسترول خون می شود.

  • مرضیه مقامی
  • ۱
  • ۰

سمی خطرناک در آجیل و خشکبار شب عید

به گزارش سلامت نیوز به نقل از باشگاه خبرنگاران، فرهاد وحید دکترای تغذیه و رژیم درمانی در گفت‌وگویی در خصوص آجیل شب عید بیان کرد: 
آجیل ماده‌ای سرشار از پروتئین و کالری است و به نوبه خود محصول مفیدی برای بدن محسوب می‌شود. البته این در صورتی است که به آن نمک و مواد افزودنی اضافه نشده باشد.

وی اظهار داشت: از آنجایی که آجیل مستعد رشد انواع قارچ‌ و باکتری‌ها است و بخصوص قارچی به نام آفلاتوکسین است بنابراین افراد باید حتما از مغازه و شرکت‌های معتبر و دارای مجوز وزارت بهداشت نسبت به خرید آجیل شب عید خود اقدام کنند.

وحید تصریح کرد: تولید این سم در آجیل و خشکبار، بویژه پسته که در پوسته قرار دارد، در صورت عدم رعایت نکات لازم و مناسب نگهداری بسیار سریع و ظرف یک هفته تا ۱۰ روز صورت می‌گیرد.

گفتنی است، نگهداری صحیح آجیل و خشکبار و خرید آجیل نو از مواردی است که مردم باید در آستانه سال جدید و افزایش مصرف آجیل به آن توجه کنند زیرا نگهداری نادرست این اقلام می‌تواند باعث تولید سم آفلاتوکسین، به عنوان عامل سرطان زا منجر شود.

محصولات ویسر

عضویت در کانال باشگاه مشتریان ویسر


  • مرضیه مقامی